Overslaan en naar de inhoud gaan

Beeldig bewegen

Voor jeugdbewegingen

Welke jeugdbeweging vindt het snelst zijn weg tussen de beelden van het Middelheimmuseum? En voert in team het best de creatieve opdrachten uit?

Ga de uitdaging aan in ‘Beeldig Bewegen’: een museumspel speciaal voor jeugdbewegingen. En ontdek wie de snelste en meest beeldige teams van de hele bende zijn!

Kunst in het groen: het Middelheimmuseum is een uitstekende plek voor een bijzonder actieve 120 minuten. Je deelt je op in aparte teams en neemt het sportief tegen elkaar op. Ook de leiding doet mee! Met een grondplan in de hand beweeg je van kunstwerk naar kunstwerk op verschillende manieren: geblinddoekt, kruiwagentje, haasje-over, … Wie het eerst aankomst, scoort de meeste punten.

Bij een zestal sculpturen daagt de gids je uit in een speciale groepsopdracht. Ook daarmee verdien je punten. Maak de grappigste selfie van je team, gereflecteerd in een kunstwerk. Verzin de sterkste woorden voor een beeld, om ter creatiefst. Vind een kunstwerk opnieuw uit of teken het na. De museumgids doet je anders naar de beelden kijken, op een speelse en vooral heel bewegende manier.

Zo ontdek je wat het museum allemaal te bieden heeft. Vragen staat vrij: alles mag, niks moet! De gids past het spel ook aan aan het niveau en de grootte van de groep. ’Beeldig bewegen’: een heel coole activiteit voor heel coole jongeren, van 10 tot 18 jaar. Helemaal op maat van jouw jeugdbeweging. Da’s durven!

 

Praktisch

Beeldig bewegen

  • € 105 voor 2 uur
  • Kinderen tot en met 12 jaar: 12 deelnemers per gids
  • Jongeren tot en met 18 jaar: 15 deelnemers per gids

Maatregelen

  • Het aantal deelnemers per gids is beperkt, maximum 3 gidsen tegelijkertijd.
  • Respecteer je bubbel en houd 1,5m afstand van andere bezoekers in het park.

Klik hier voor de algemeen geldende coronamaatregelen in het Middelheimmuseum

Info

Middelheimmuseum
Onthaal en dienst publiekswerking

Reservering

www.experienceantwerp.be

Ga naar

Meld je aan voor onze nieuwsbrief