Overslaan en naar de inhoud gaan
Openingsfeest Camille Henrot

Openingsfeest

Expo Camille Henrot - Wet Job

Een nieuwe expo, dat mag gevierd worden! Dus starten we met een gezellig openingsfeest op zaterdag 11 juni. Verwacht je aan een Artist Talk, rondleidingen, foodtrucks en livemuziek.

Iedereen is van harte uitgenodigd op het openingsfeest van onze zomertentoonstelling! Jong, oud en alle leeftijden daartussenin. Van kunstkenner tot parkliefhebber. Van buurtbewoner tot internationale museumbezoeker. Wees welkom om de start van de tentoonstelling mee in te luiden.

Programma

  • 11.00 uur: Artist Talk met Camille Henrot en Sara Weyns (directeur Middelheimmuseum). Locatie: UA campus Middelheim, gebouw A, Middelheimlaan 1, 2020 Antwerpen
  • Vanaf 12.00 uur: Foodtrucks en livemuziek.
    Locatie: centrale binnenplein, Middelheimmuseum
  • 14.00 uur: Gegidste rondleiding (ook op 12 juni).
    Verzamelen aan de ingang van het kasteel, Middelheimmuseum
  • 14.30 uur: Officiële opening van de tentoonstelling met speeches door Sara Weyns (Directeur Middelheimmuseum), Pieter Boons (curator tentoonstellingen Middelheimmuseum) en Camille Henrot
    Locatie: centrale binnenplein, Middelheimmuseum

Gegidste rondleidingen op zaterdag 11 en zondag 12 juni

Geïnteresseerd in een rondleiding met museumgids tijdens het openingsweekend van de tentoonstelling ‘Wet Job’? Reserveer dan snel je tickets, want de plaatsen zijn beperkt. Ook op andere data vinden er nog wandelgesprekken doorheen de tentoonstelling plaats, meer informatie vind je hier.

Boek hier je ticket

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Word vriend van het museum