Overslaan en naar de inhoud gaan
© Tom Cornille

Museumshop

Neem een stukje Middelheim mee naar huis: in onze uitgebreide shop vind je prachtige boeken, kunstige cadeautjes en regelmatig fijne koopjes.

© Tom Cornille

Verrassend aanbod

Naast een sterk aanbod eigen publicaties, bieden we kunstboeken en magazines aan maar ook verrassende geschenkideeën voor groot en klein: postkaarten, posters, replica’s, kunstvoorwerpen en zoveel meer. 

Ga je graag naar huis met een aandenken aan je bezoek of wil je iemand verrassen met een origineel cadeau? Kom dan zeker eens langs.

Kunst, natuurlijk!

Veel kunstboeken, postkaartjes en leuke hebbedingen hebben een directe link met onze kunstcollectie. Ontdek in onze museumshop ook creaties van kunstenaars en artistiek geïnspireerd speelgoed en textiel met een knipoog naar onze kunstwerken.    

Verbonden met de natuur

Ook onze museumshop beweegt mee op het ritme van de seizoenen. Heel wat producten zijn verbonden met de natuur. Van biologische zeep, kruidige thee en honing van onze bijtjes tot mooie plantenboeken, verrassende bloemenzaadjes en leuke vogelhuisjes.     

Onze 6 topcadeaus

1. Pompon op je schouw

Haal eens een ijsbeer in huis! Ook in het klein steelt de prachtige sculptuur van François Pompon de harten. –  € 29 / € 62,50 / € 109

© Tom Cornille

2. Furoshiki

Unieke herbruikbare geschenkverpakking, gerecycleerd uit een vlag, deel van de installatie ‘Voor Alle Seizoenen’ van Anne-Mie Van Kerckhoven (AMVK). – € 20

3. LP Richard Deacon

Bij zijn succesvolle tentoonstelling in het Middelheimmuseum in 2017 maakte de Britse kunstenaar een unieke soundscape op 10 inch vinyl. Limited edition! – € 15

4. Honing van eigen kweek

Onze bijtjes waren dit jaar weer productief. Het resultaat mag jij proeven op je boterham of in je thee. Lekker, lokaal én gezond. –  € 7 (250g) / € 12,50 (500g)

Honing Middelheimmuseum

5. Little Sun

Olafur Eliasson ontwierp een krachtige zaklamp op zonne-energie voor mensen zonder elektriciteit in Ethiopië. Steun zijn actie voor propere energie en haal er ook één in huis. – € 28,90

6. Pompon op je borst

Draag eens een ijsbeer. Voor alle kleine ijsbeer-fans – rompertje € 18,95 / t-shirt voor kinderen € 18,95

Drie t-shirts met ijsbeer van Pompon

Praktisch

  • Je vindt de museumshop in het bezoekerspaviljoen in het museumhart.
  • Open van dinsdag tot en met zondag, tot een uur voor sluitingstijd van het kunstpark.
  • Gesloten op maandag, met uitzondering van paasmaandag en pinkstermaandag.
  • In het Middelheimmuseum kan je betalen met Bancontact, Mastercard, Maestro, VISA, V PAY en cash.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Word vriend van het museum