Overslaan en naar de inhoud gaan
Schoolbezoek

Scholen

Samen met onze collectiepresentatie vernieuwen we ook het aanbod voor scholen en groepen. Je zal binnenkort kunnen kiezen uit een volledig nieuw aanbod. Ook vandaag bieden we ondersteuning voor een boeiend museumbezoek.  

Nieuw scholenaanbod

Naar aanleiding van onze nieuwe collectiepresentatie krijgen ook onze educatieve pakketten een stevige make-over. We werken een nieuw aanbod uit voor kleuter-, lager en secundair onderwijs en NT2-groepen.

Geïnteresseerd in de nieuwe activiteiten? Stuur ons een mailtje. Dan krijg je een bericht zodra het nieuwe aanbod online staat en je activiteiten kan boeken. 

 

Ook welkom vandaag

Uiteraard ben je ook vandaag welkom met je klas of groep. Kom je naar het Middelheimmuseum met je klas en heb je graag een houvast? De museummedewerkers bekijken graag samen met jou op welke manier zij je optimaal kunnen ondersteunen.

Geef ons — graag uiterlijk een week op voorhand — een seintje via middelheimmuseum@antwerpen.be of bel naar 03 288 33 60 (dinsdag tot en met zondag tussen 10 en 16.30u). Vermeld ook wanneer en met hoeveel leerlingen en begeleiders je komt. Dan helpen we je er een fijn en boeiend museumbezoek van te maken.

 

Tips

  • Om meer info over de kunstwerken op te zoeken kan je gebruik maken van ons collectieplatform.
  • In het kunstpark kan je overal picknicken. Bij slecht weer kan je terecht onder de luifel van het kunstwerk ‘Franchise Unit’ (1995) van Atelier van Lieshout. Groepen van meer dan tien personen reserveren hun plek via tel. 03 288 33 60 (onthaal) of via mail.
  • Een overzicht van alle praktische info (openingstijden, bereikbaarheid etc.)

 

Aanbod voor jongeren en NT2-groepen

Kom je met een groep jongeren of een NT2-groep naar het museum en word je graag begeleid door een gids? Neem contact op met de balie voor de mogelijkheden. We bieden je graag een houvast voor een boeiend museumbezoek. Contacteer ons via middelheimmuseum@antwerpen.be of bel ons op 03 288 33 60.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Word vriend van het museum